06.jul.2010

Dette innlegget skulle vært ute for en stund siden, men blogg.no ville ikke samarbeide med dataen min tydeligvis.

Har hatt en utrolig innholdsrik helg denne helgen. Lørdag 26 juni møtte jeg Marina(som skal spille Sharpay i High School Musical) og vi tok bussen til byen der vi skulle treffe Anne og Hanna Carina som vi skulle reise videre med til Fyllingsdalen med for Aladdin øving. Marina spiller ikke i Aladdin, men var med for å se på. Vi ankom Fyllingsdalen Teater der vi møtte Stine, Henriette og Mirabelle også. Hele dagen var viet til dansing, og det skal sies at vi danset faktisk i 6 timer! Ganske så sliten etter de timene med dans, jeg hadde egentlig en kjempedårlig dag når det kom til leddene og slet meg igjennom det hele med kun en liten pause. Vi har en helt fantastisk koreograf, Ann-Terese. Kjempestreng, men så vanvittig dyktig og hun er veldig snill selv om hun er streng. Lærer i allefall utrolig masse av henne og hun er fantasisk dedikert til det hun holder på med. Et utrolig menneske.
Etter dansing (etter å ha hang på Fyllingsdalen Teater fra 12:00-18:00)så ble vi kjørt av vår kjære regissør for Aladdin, Jørn hjem til Anne. Der skiftet vi og smurte rundstykker til den store gullmedalje. For på taptet var kurvfest med High School Musical gjengen. DET var virkelig kjekt altså, så om vi liksom ikke hadde danset nok på Aladdin, så var både meg, Anne, Stine og Henriette og svingte oss på High School Musical også. Kjempemoro.

Søndagen (27 juni) var jeg helt ødelagt, så jeg kom meg ikke på Aladdin øving, noe som jeg synes var trist. Men sier leddene stopp, så sier dem stopp, jeg skal leve med dem resten av livet. Men går nok bedre når jeg starter på nye medisiner, for nå går jeg nesten ikke på medisiner så det er derfor jeg har veldig vondt. Så søndagen gikk til daffing, solte meg i hagen og hadde noen småturer med hunden. Deilig å slappe av med mamma og min bror. Men savnet Aladdin gjengen.

Nå er det da egentlig sommerferie, men blir nok kanskje noe High School Musical øving i ferien. Håper jeg da. 

I kveld reiser jeg på Allsang på grensen, å som jeg gleder meg!

-Veronica S

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TheMusicalNewbie

TheMusicalNewbie

23, Bergen

Veronica S er navnet og jeg er over gjennomsnittet frelst i musikaler. Elsker musikaler og til høsten spiller jeg i to musikal stykker selv, Aladdin og High School Musical. Her kommer litt om forberedelser og slikt fra tiden i forberedelsene.

Kategorier

Arkiv

hits